REKLAMI GEÇ

Bahçelievler’de korkunç kaza: 1 ölü 2 yaralı

Bahçelievler’de korkunç kaza: 1 ölü 2 yaralı

Merkezefendi’nin Bahçelievler Mahallesi’nde motosiklet ile otomobil çarpıştı, ağır yaralanan motosiklet sürücüsü hastanede hayatını kaybetti. Otomobilde sıkışan sürücü de kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Kazada bir kişi de hafif yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2017 Pazartesi, 10:40

Kaza gece geç saatlerde Merkezefendi’nin Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Emrah Güven yönetimindeki 20 FJ 205 plakalı motosiklet ile O.Ç.nin kullandığı 20 BD 237 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazanın ardından motosiklet sürücüsü savruldu ve kanlar içinde kaldı. Aldığı darbenin ardından otomobil sürücüsü de sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil ekipleri yaralı motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı.

Otomobilde sıkışan sürücü O.Ç.yi çıkarmak için de itfaiye ekipleri seferber oldu. Otomobilde yolcu olarak bulunan bir kişi ise kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Emrah Güven yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ölüm haberini alan ailesi büyük üzüntü yaşadı, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı