REKLAMI GEÇ

Başsavcı Mustafa Alper, kaza kurbanı mı suikast kurbanı mı?

Başsavcı Mustafa Alper, kaza kurbanı mı suikast kurbanı mı?

Denizli sabah saatlerinde meydana gelen ve Başsavcı Mustafa Alper ile şoförünün yaşamını yitirdiği kazayı konuşuyor. Akıllara ilk gelen soru ise olayın bir kaza mı yoksa suikast mi olduğu. Gazeteciler bu soruyu Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’e yöneltti. İşte o açıklama.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2017 Çarşamba, 12:00

15 Temmuz gecesindeki cesur duruşu, sonrasında birbiri ardına yaptığı önemli soruşturmalar ve FETÖ Denizli ayağının tümüyle çökertilmesine yönelik başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in ölümüyle sonuçlanan trafik kazası Türkiye’nin gündeminde.

İlk haberlerin düşmesinin ardından on binlerce Denizlili gelişmeler hakkında haberdar olmak için internet gazetelerine akın etti. Alper’in ölümü sosyal medyanın da gündemindeydi.

Yüzlerce hatta binlerce Denizlili sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla Başsavcı Alper’in ölümünden duyduğu üzüntüyü paylaşırken bir soruyu da gündeme getirdi: Başsavcı Alper suikast kurbanı mı?

Olay yerine gidip bizzat incelemelerde bulunan Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, akıllara gelen bu soruyu yanıtladı. Gazetecilerin ‘suikast olabilir mi’ sorusuna ilk incelemelere göre böyle bir olasılığın gözlenmediğini dile getiren Demir, “Yapılan ilk incelemeler yaşanan üzücü tamamen bir trafik kazasından kaynaklandığını gösteriyor” diye konuştu.



Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı