REKLAMI GEÇ

Başsavcı Alper’in son 15 günü mercek altına alındı

Başsavcı Alper’in son 15 günü mercek altına alındı

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in elim bir trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından başlatılan soruşturma sürdürülüyor. Soruşturma kapsamında Başsavcı Alper’in son 15 günü mercek altına alınıyor. Alper’in katıldığı her etkinlik, gittiği güzergahlar inceleniyor, tüm kamera kayıtları toplanıyor. Soruşturma, Alper’in takip edilip edilmediği ve şüpheli bir durumunun olup olmadığını ortaya çıkaracak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2017 Çarşamba, 12:04

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ile şoförü Musaffer Akşehirli’nin hayatını kaybettiği korkunç kazanın soruşturması tüm yönleriyle sürdürülüyor.

Kaza sonrası gözaltına alınan kamyonun şoförü Uğur Tufan ile kamyon sahibi Zeki Akyol mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Kazanın ardından ortaya atılan suikast iddiaları da soruşturmanın seyrini çok yönlü olarak değiştirdi. Denizli’de FETÖ/PDY’ye karşı etkili bir çalışma yürüten, Türkiye’de hazırlanan ilk iddianamenin altında imzası bulunan Başsavcı Alper’in hayatını kaybettiği kazanın esrarının çözülmesi için kriminal inceleme sürerken, Soruşturmayı yürüten Başsavcı Vekili Vedat Kadri Özüer’in talimatıyla kapsam daha da genişletildi.

SON 15 GÜN MERCEK ALTINDA
Başsavcı Mustafa Alper’in hayatını kaybetmesinde kaza dışında bir unsurun bulunup bulunmadığının tespiti için, elim kazadan öncesi 15 gün de kritik süreç olarak değerlendirildi.

Başsavcı Alper’in son 15 gününde katıldığı tüm etkinlikler, kullandığı güzergahlar ve kendisine gelen ziyaretçiler mercek altına alındı. Alper’in son 15 günde yaptıkları adım adım takip edilecek, kullandığı güzergahlar, katıldığı etkinlikler ve bulunduğu yerlerdeki tüm güvenlik kamera kayıtları toplanacak.

TAKİP EDİLİP EDİLMEDİĞİ ARAŞTIRILIYOR
Yapılan bu titiz inceleme sayesinde Başsavcı Mustafa Alper’in takip edilip edilmediği anlaşılacak, şüpheli bir durum yaşanmış ise ortaya çıkarılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı