REKLAMI GEÇ

Yaşlı çift sobadan zehirlendi

Yaşlı çift sobadan zehirlendi

Deliktaş Mahallesi’nde sobadan sızan karbonmokosit gazından 79 yaşındaki Kadir Yüksel ile eşi 73 yaşındaki Gülsüm Yüksel zehirlendi. Kadir Yüksel olay yerinde hayatını kaybederken, eşinin tedavisi ise sürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Şubat 2017 Cuma, 15:43

Ramazan ÇETİN/(DHA)
Olay, Deliktaş Mahallesi 2002/2 Sokak’ta meydana geldi. Kadir Yüksel ile eşi Gülsüm Yüksel’in evden çıkmadığını fark eden yakınları, apartmanın birinci katındaki evlerine girerek kontrol etti. Evde sobanın bulunduğu odada yaşlı çiftin hareketsiz halde bulan yakınları durumu, polise ve 112 Acil Servisi’ne bildirdi.

Acil sağlık ekibi Kadir Yüksel’in yaşamını yitirdiğini, eşi Gülsem Yüksel’in ise durumunun ağır olduğunu tespit etti. Gülsüm Yüksel, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay yerinde polisin ve Cumhuriyet Savcısının inceleme yapmasının ardından Kadir Yüksel’in cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yüksel çiftinin yakınları evin önünde gözyaşı döktü. Yüksel çiftinin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlendi.

Hastanede tedavisi süren Gülsüm Yüksel’in sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar

Mehmet Sulayıcı   -  Bağlantı 19 Şubat 2017, 02:46

Kaliteli kömürü yakmayı yasaklarsanız kaçak kömürün önünü açmış olursunuz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı