REKLAMI GEÇ

 Demir, dillere tercüman oldu!

 Demir, dillere tercüman oldu!

Denizli son 24 saatte ardı ardına gelen ölümlü motosiklet kazalarına kilitlendi. Peşi sıra gelen ölüm haberleri özellikle anne babaların yüreklerini dağlarken, genç ölümlerin ardından Emniyet müdürü Demir Denizlihaber’e yaptığı açıklamayla adeta anne-babaların dillerine tercümen oldu; “Gençlerimize sesleniyorum. Yaptığınız küçük bir hata anne-balarınızın hayatları boyunca unutamayacağı acıya dönüşmesin!”

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2017 Pazartesi, 17:59

Referandum heyecanı, bir biri ardına gelen cinayet haberleri ile yoğun gündemin yaşandığı Denizli’de son 24 saatte meydana gelen 4 ayrı motosiklet kazasında 4 gencin yaşamını yitirmesi dikkat çekiyor.

Ardında gözü yaşlı aileler bırakan motosikletli gençlerin ölümleri, otomobil sürücülerin hataları kadar motosiklet sürücülerinin de hata paylarının olduğuna yönelik endişeleri arttırıyor. Özellikle kaza haberleri en çok da anne-babaların yüreklerini dağlıyor.

Yaşanan talihsiz ölümlerin ardından Denizlihaber.com olarak Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i aradık. Demir, yaptığı açıklamalarla hem anne-babaların dillerine tercüman olurken, hem de önemli projelerin ipuçlarını verip yüreklere su serpti.

GENÇLERE SESLENDİ
Emniyet Müdürü Demir, en az bu kentte yaşayan insanlar kadar kazalardan dolayı üzüntü duyduklarını dile getirirken, olay yeri incelemelerine bakıldığında motosikletli gençlerin de kusurlarının olduğu bilgisine ulaştıklarını vurguladı. “Onlar yalnızca Denizli’nin değil hepimizin evlatları. Her birinin kaybı hemipizin kaybı diyen Demir, “Sizlerin aracığı ile gençlerimize sesleniyorum. Yaptığınız küçük bir hata anne-balarınızın hayatları boyunca unutamayacağı acıya dönüşmesin!” diye konuştu.

2 AYDIR ÇALIŞIYORUZ
Denizli Emniyet Müdürlüğü olarak iki aydır özellikle motosikletli sürücülerin bilinçlendirilmesi konusunda çok ciddi bir çalışma içinde olduklarını dile getiren Müdür Demir, ilgili birimlerin, ölüm ve yaralanma oranları ve kazaların kusur oranları ve benzeri birçok sağlıklı veriye ulaşılabilecek tüm kayıtların masaya yatırıldığını ve çok detaylı bir rapor hazırlandığını vurguladı. Müdür Demir, bu çalışmaların ortaya çıkardığı resimlerle ilgili önemli projeleri hayata geçirmeyi hazırladıklarını da söyleyen Demir, ses getirecek projeler için Mayıs ayının ilk günlerinde gerçekleştirilecek Trafik Haftası etkinliklerine işaret etti.

HERKES BU KONUDA HEM FİKİR
Denizli’de gerek vatandaş, gerek protokol ve gerekse medyanın kentte duyarlılığı arttırmak adına ortak bir refleks ortaya koyduğuna da vurgu yapan Müdür Demir, “Bakın motosikletli sürücülere yönelik en son toplantımızı bu sabah yaptık. Siz şimdi bizleri arayıp bu durum konusunda neler yapılması gerektiğini soruyorsunuz. Az önce bir protokol ortamının konusu da bu gençleri kaybettiğimiz kazalardı. Aslında ortaya konulan reflekslerin hepsi bize bu kentin toplumsal duyarlılık açısından ne kadar üst seviyede olduğunu gösteriyorn. Bu da bizim için son derece umut verici. Biz emniyet mensupları olarak göreceksiniz ki konuyla ilgili önemli projelerle bir nebze de olsa yaşanan kazaları aşağıya çekme konusundaki kararlılığımızı göstereceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı