REKLAMI GEÇ

Denizli Devlet Hastanesi’nde müdür-başhekim yumruklaştı

Denizli Devlet Hastanesi’nde müdür-başhekim yumruklaştı

Denizli Devlet Hastanesi’nde Kalite Destek Müdürü H.S. ile Başhekim Dr. M.E. arasında tartışma yaşandı. İddiaya göre ikili yumruklaştı, karakolluk oldu. Sağlık Müdürü Öztürk, “Soruşturma başlattık, takipçisiyiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2020 Pazartesi, 15:20

Dönem dönem, atamalar ve görevlendirmeler yüzünden ‘rahatsızlıkların’ gündeme geldiği Denizli Devlet Hastanesi’nde bu kez üst düzey bir kavga yaşandı.

Olay, devlet hastanesi koridorlarında yaşandı. İddiaya göre; Devlet Hastanesi Kalite Destek Müdürü H.S. bir süredir ‘anlaşamadıkları’ öğrenilen Devlet Hastanesi Başhekimi M.E. ile hastanede tartışmaya başladı.

İddiaya göre ikili arasındaki tartışma bir süre sonra kavgaya ve yumruklaşmaya dönüştü. Çalışanlar tarafından ayrılan ikili, hastaneden darp raporu alarak birbirinden şikayetçi oldu.

SAĞLIK MÜDÜRÜ ÖZTÜRK: TAKİPÇİSİYİZ

İddialar sonrası Denizlihaber.com’un telefonla ulaştığı Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, olayı doğrularken, “İdari soruşturma başlattık . Adli sürecin de takipçisi olacağız” dedi.

KAVGANIN SEBEBİ, PARTİ ARACILIĞIYLA ALINAN PERSONEL Mİ?

Kavganın sebebi net olarak öğrenilemezken, dedahaber.com parti aracılığıyla alınan personelin kayırıldığını bu nedenle ikili arasında 6 aydan fazladır bir husumet bulunduğunu ileri sürdü.

Yorumlar

Deli dobra   -  Bağlantı 10 Şubat 2020, 21:30

Denuzlideki sağlık birimi il sağlık müdüründen başlayarak yeniden yapilandirilmali herkes koltuk derdine düşmüş nedemek partili personel?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı