REKLAMI GEÇ

Buharkent’ten Denizli’ye silah satmaya gelen kişi yakalandı

Buharkent’ten Denizli’ye silah satmaya gelen kişi yakalandı

Denizli polisi, eğlence mekanlarında silah satışı yapılacağı ihbarı üzerine harekete geçti. Bir kişi, elindeki 4 silahı satamadan yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2017 Cuma, 15:04

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Suçlar Büro Amirliği’nde görevli bir ekip, Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerindeki bazı eğlence mekanlarında silah satışı yapıldığı bilgisini aldı. Ekipler, bir süre önce çalışma başlattı.

Aydın’ın Buharkent ilçesinde oturan bir kişiyi yakın takibe alan polis, bu kişinin silah pazarlığı için bir gazinoya girdiğini görünce peşini bırakmadı. Kısa süre sonra da gözaltına alınan kişinin üst ve otomobilinde arama yapıldı. Yapılan aramada, motor kaputuna gizlenmiş halde 1 adet Smith wesson marka, 1 adet kobra marka, 2 adet Browning marka olmak üzere toplam 4 adet 9 mm çapında tabanca bulundu.

OPERASYON İÇİNDE OPERASYON
Silah kaçakçısını yakalayan polis, yol kesmek suretiyle birden fazla kişiye yağma suçundan aranan bir başka zanlıyı da gözaltına aldı. Bu kişinin üst aramasında da 1 adet Browning marka tabanca ile mermiler bulundu. İki kişi de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı