REKLAMI GEÇ

Polisten hırsıza geçit yok

Polisten hırsıza geçit yok

Denizli Emniyetİ hareketi saatler yaşadı. Hırsızlık Büro ekipleri birbiri arında gerçekleştirdiği beş ayrı operasyonda küçükbaş hayvan hırsızlarından, oto farelerine, mazot hırsızlarından, bir süredir Değirmenönü, Yunus Emre ve Deliktaş Mahallesi sakinlerinin kabusu haline gelen ev hırsızları yakalandı.

/ DENİZLİHABER / 9 Şubat 2012 Perşembe, 19:02

Denizli Polisi hırsızlara göz açtırmıyor.  Denizli Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği beş ayrı operasyonda çok sayıda hırsızlık olayını aydınlattı.

Afyon’dan çaldılar Denizli’de yakalandılar
İlk operasyon hayvan hırsızlarına yönelik yapıldı. Denizli’de bir otomobilin içinde 4 kuzuyla birlikte yakalanan ancak serbest bırakılan 2 kişinin Afyonkarahisar’da hayvan hırsızlığı olayına karıştıkları tespit edildi. Şüphelilerden biri yakalanırken, diğer şüphelinin arandığı belirtildi. 4 kuzu ile birlikte yakalanan ve araştırılmak üzere serbest bırakılan R.Y. (37) ve K.S.(27) hakkında yapılan çalışmalar neticesinde şüphelilerin Afyonkarahisar’ın Evciler ilçesi Baraklı köyünde meydana gelen hayvan hırsızlığı olayını gerçekleştirdikleri tespit edildi. Olayla ilgili düzenlenen operasyonda yakalanan R.Y. sevk edildiği adli mercilerce serbest bırakılırken, firari şüpheli K.S.’yi (27) yakalama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Oto hırsızlarına aman vermediler
Akçeşme Mahallesi’nde bir minibüsün çalındığı ihbarını alan hırsızlık büro ekipleri kısa süre içerisinde operasyon başlatarak çalınan minibüsü buldu. İl genelinde geniş çaplı bir araştırma yapan ekipler güvenlik kameralarından minibüsün yerini tespit etti. Minibüs bulunarak sahibine teslim edilirken olayla ilgili olarak İ.S isimli şüpheli gözaltına alındı. Olayla ilgisi olduğu belirlenen İ.A’yı yakalama çalışmaları ise devam ediyor.

Uşak’ta yakalandılar
Denizli Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği diğer bir operasyonda ise hırsızlık yapan 4 şüpheliyi Uşak’ta yakaladı. Yakalanan 4 şüpheliden 3’ü çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Değirmenönü Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta işyerlerinde yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili olarak operasyon başlatan ekipler hırsızlık zanlılarını Uşak’ta yakaladı. Yakalanan 4 şüphelinin evlerinde yapılan aramada ise çok sayıda çalıntı malzeme ele geçirildi.

Üç mahalleye korku yaşattılar
Denizli merkezde 3 mahallede evlere girerek hırsızlık yapan şüpheliler hırsızlık büro ekipleri tarafından yapılan araştırmalar sonucu yakalandı. Değirmenönü, Yunus Emre ve Deliktaş Mahalleri’nde meydana gelen evden hırsızlık olaylarını aydınlatmak için bir operasyon başlatan Denizli Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği, düzenlediği operasyonla 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Şahısların evlerinde yapılan aramada ise çok sayıda çalıntı malzeme ele geçirildi. Sorgulamalarında suçlarını kabul eden 4 şüpheliden 1’i çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mazot hırsızları yakalandı
Yapılan son operasyonda ise 15 Mayıs mahallesindeki otodan mazot hırsızlığıyla ilgili iki şüpheli yakalandı. Ekipler, yaptıkları araştırma sonunda N.A. (44) ve E.O. (34) isimli zanlıları, yaklaşık 120 litre çalıntı mazotla kaçarken yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili mahkemeye çıkartılan iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı