REKLAMI GEÇ

Emniyetten asayiş raporu

Emniyetten asayiş raporu

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son bir hafta içinde gerçekleştirdiği çalışmalar ile adeta nefes aldırmadı. 18 bin kişinin GBT sorgusu yapıldı, 183 kaçak yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Kasım 2019 Pazartesi, 17:55

Denizli Emniyet Müdürlüğü, son bir hafta içinde gerçekleştirilen operasyon ve çalışmalara ilişkin rapor paylaştı.

Adli makamlardan gelen yakalama müzekkerelerine istinaden operasyonlar düzenleyen polis, 126 zanlıyı yakaladı, adli makamlara sevk edilen zanlılardan 45’i tutuklandı.

YURDA KAÇAK GİREN 4 AFGAN YAKALANDI
Emniyet Müdürlüğü ekipleri 111 eğlence yerinde denetimler yaptı. 5 işyerine yönelik adli ve idari işlem yapan polis 3.535 lira idari para cezası kesti.

Baskınlarda 3 zanlı hakkında fuhuşa aracılık etmek, 5 zanlıya da kumar oynatmaktan işlem yapan polis, yurda kaçak girdiği belirlenen 4 Afgan yakaladı, İl Göç İdaresi’ne teslim etti.

783 KAÇAK YAKALANDI
İl genelinde rutin kontrolleri sıklaştıran polis, son bir hafta içinde 18.788 kişiyi GBT sorgusundan geçirdi. Sorgulamalarda çeşitli suçlardan aranan 183 kişi yakalandı.

OTELLER KONTROL EDİLDİ
Emniyet Müdürlüğü ekipleri otel ve apartları da sıkı denetim altında tutuyor. Günübirlik kiralanan 375 apart ve oteli denetleyen ekipler, 6 işyerine kayıtsız müşteri bulunması nedeniyel 44.112 lira para cezası uyguladı.

HIRSIZLIK OPERASYONLARI
Denizli Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri de son bir hafta içinde başarılı operasyonlara imza attı. Yapılan baskınlarda çalıntı olduğu belirlenen 2 otomobil, 2 motosiklet, 1 bilgisayar, 3 cep telefonu ve 1 hoparlör ele geçirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı