REKLAMI GEÇ

Polisten 3 operasyon, 5 gözaltı

Polisten 3 operasyon, 5 gözaltı

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri tarafından gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi, yakalanan 5 kişi tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2017 Pazartesi, 12:29

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri il genelinde uyuşturucuyla mücadeleyi sürdürüyor. Narkotik Bürosu ekipleri tarafından birbiri ardına operasyonlar gerçekleştirildi.

Ekipler, uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisine ulaştıkları bir aracı durdurarak arama yaptı. Araç içinde yapılan detaylı aramada, sol arka teker yanında kaporta ile döşeme arasında gizlenmiş halde 199 adet ecstasy hap ele geçirildi.

Bir başka operasyon ise uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarı alınan eve yönelik gerçekleştirildi. İkamette yapılan aramalarda 3 parça halinde 200 gram esrar ve hassas terazi bulundu.

Ayrıca durumundan şüphelendikleri bir kişinin üzerinde arama yapan ekipler, 10 grama yakın metamfetamin maddesi, 31 adet ecstasy hap ve 5 gram eroin maddesi buldu.

Operasyonlarda gözaltına alınan 5 zanlı işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı