REKLAMI GEÇ

Kaza haberini alan hakimler olay yerine koştu

Kaza haberini alan hakimler olay yerine koştu

Başsavcı Mustafa Alper’in trafik kazasında hayatını kaybettiği haberinin duyulmasıyla, FETÖ/PDY davaları da bir süre durdu. EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki 2 ve 3. Ağır Ceza Mahkemeleri saat 11.00’e kadar duruşmalara ara verdi.

Ayhan Akar / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2017 Çarşamba, 12:08

Başsavcı Mustafa Alper’in sabah saatlerinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesi, tüm Adliye çalışanlarını derin üzüntüye boğarken, olayın duyulmasıyla EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde devam eden FETÖ/PDY davalarına da bir süre ara verildi.

2. işadamları davasının devam ettiği 2. Ağır Ceza Mahkemesi ve örgütün Çivril yapılanmasına yönelik davanın sürdüğü 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim ve savcılar, Başsavcı Alper’in trafik kazasında hayatını kaybettiği haberini aldıklarında bir anda yargılamalar durdu. 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, duruşmalar ara vererek bazı görüşmeler yaptı ve olayın doğruluğunu araştırdı.

Mahkeme Heyeti Üyeleri, bir süre sonra kazanın gerçekleştiği Bozburun Mevkii’ne geldiler. Olay yerinde bir süre kalan Mahkeme Üyelerinin üzgün oldukları gözlendi. Saat 11.00 sıralarında ise duruşmalara tekrar başlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı