REKLAMI GEÇ

Honaz cinayetine 2 tutuklama

Honaz cinayetine 2 tutuklama

Honaz’da, sokak ortasında tartıştığı 30 yaşındaki Hüseyin Eydir’i tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 25 yaşındaki Fuat A. ile Eydir’in eski eşi olan sevgilisi Ümmühan M. tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Haziran 2017 Pazar, 09:29

Ramazan ÇETİN/(DHA)
Olay, geçen pazartesi günü saat 11.00 sıralarında, Karaçay Mahallesi’nde meydana geldi. Hüseyin Eydir, yaklaşık 3 ay önce boşandığı Ümmühan M. ve sevgilisi olduğu iddia edilen Fuat A. ile sokakta karşılaşınca tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce Fuat A. yanındaki tabancayı çekip Hüseyin Eydir’e ateş etti. Göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralanan Eydir, kaldırıldığı hastanede öldü. Fuat A. ile sevgilisi Ümmühan M. ise kaçtı.

Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, dün Fuat A. ve Ümmühan M.nin saklandığı evi belirleyip, operasyon düzenledi. Ekipler, Fuat A. ve Ümmühan M. ile çifte yardım ve yataklık yaptıkları iddia edilen 5 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyette, cinayeti kendisinin işlediğini söyleyen Ümmühan M. daha sonra ifadesini değiştirip sevgilisinin kendisine baskı uyguladığı için suçu üzerine aldığını söyledi, Eydir’i Fuat A.nın vurduğunu belirtti.

Sorguları tamamlanan 7 kişi, adliyeye sevk edildi. Fuat A. ve Ümmühan M. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, şüphelilerden 4’ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

R.D.’nin ise nöbetçi sulh ceza hakimliğindeki işlemleri sürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı