REKLAMI GEÇ

Otobüsteki “evet-hayır” tartışması nedeniyle tutuklandı

Otobüsteki “evet-hayır” tartışması nedeniyle tutuklandı

Büyükşehir Belediyesi otobüsünde iki üniversiteli kız ile referandumda “evet-hayır” tartışmasına giren kafeterya işletmecisi, kızların taciz şikayeti nedeniyle tutuklandı. M.S.nin TCK’nın “İnanç, düşünce ve kanaati engellemeye yönelik” 115/1 maddesi gereğince tutuklandığı öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Şubat 2017 Perşembe, 15:15

Belediye otobüsünde iki üniversite öğrencisi ile kafeterya işletmecisi arasında başlayan tartışma tarafları karakolluk etti.

Karttaki bakiyenin yetersiz olması nedeniyle otobüs içinde başlayan diyalog, “evet-hayır” tartışmasına döndü.

Üniversiteli kızlar, M.S.nin kendilerine hakaret ettiğini öne sürerek Çınar Polis Karakolu’na şikayette bulundu. Polisler tarafından ifadesi alınan M.S. daha sonra serbest bırakıldı.

M.S.nin kendilerine “referandumda ‘hayır’ diyeceklerini ifade etmeleri halinde” bilet verebileceğini söylediğini öne süren öğrenciler, bunun üzerine de tartışma çıktığını ileri sürdü.

Belediye otobüsünün güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, kafeterya işletmecisi M.S.yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen M.S. çıkarıldığı mahkemece TCK’nın “İnanç, düşünce ve kanaati engellemeye yönelik” 115/1 maddesi gereğince tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı