REKLAMI GEÇ

Polis hırsız ararken esrar bahçesi buldu

Polis hırsız ararken esrar bahçesi buldu

Denizli Polisi, Bozburun Mahallesi’ndeki bir iş yerinden yapılan hırsızlığı araştırırken, zanlıların kaldığı evinde hint keneviri buldu. İki zanlı hem hırsızlık, hem de uyuşturucu ticareti yapmaktan tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2017 Salı, 15:17

Geçtiğimiz günlerde Bozburun Mahallesi’ndeki bir iş yerine giren iki kişi, hırsızlık yaptı. Çeşitli takılar ile saatlerin çalındığı hırsızlık olayının peşine düşen polis, iki zanlıyı belirledi.

H.Ç ve F.Ç isimli zanlıların evlerinde arama yapıldı. Yapılan aramada, çalınan malzemeler bulundu. Evde ayrıca ruhsatsız kısa namlulu iki av tüfeği, uzun namlulu av tüfeği de ele geçirildi. Polis, evin bahçesinde ise, dişi hint keneviri olduğunu belirledi. Bu kez narkotik ekipleri çağrıldı. Evin bahçesinde 76 kök dişi hint kenevirinin dikili olduğu saptandı. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FABRİKA HIRSIZLARI DA YAKALANDI
Bu arada, Denizli Polisi bir hırsızlık olayını da aydınlattı. Hacıeyüplü Mahallesi’ndeki bir tekstil fabrikasında dokuma tezgahının bölücüleri çalındı. Harekete geçen polis, F.Y isimli kişinin evinde çalınan malzemeleri buldu. Değeri 20 bin TL olan malzemeler fabrikaya teslim edilirken, F.Y çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı