REKLAMI GEÇ

Denizli Polisi uyuşturucuyu bitirecek

Denizli Polisi uyuşturucuyu bitirecek

İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde kullanımı ve ticareti ile mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Uyuşturucu tacirlerine karşı amansız bir savaş başlatan emniyet güçleri son bir ay içinde 100’e yakın insana işlem yaparken, kilolarca uyuşturucuyu ise imha etti.

/ DENİZLİHABER / 9 Mart 2010 Salı, 19:28

Uyuşturucu madde kullanımı ve ticareti ile mücadele eden Denizli Emniyet Müdürlüğü, son bir ay içerisinde yaptığı çalışmalarda, Sokak Satıcısı 28 şahıs, Uyuşturucu Madde Kullanıcısı 63 şahıs hakkında işlem yaptı. Gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 4 kilo 683 Gram Esrar Maddesi ve 100 adet Uyarıcı Hap ele geçirildi. Haklarında işlem yapılan 28 Sokak Satıcısından 16 tanesi tutuklandı.

Denizli Belediye Başkanlığı’nca başlatılan, “İşimiz Spor Ödülümüz Sağlık” projesine, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü destek verdi. Bu proje kapsamında ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce başlatılan “Gülen Yüzler Projesi” kapsamında, madde bağımlılığı konusunda vatandaşlar üzerinde farkındalık yaratılması amacıyla, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, Şubat ayında, Çatalçeşme Tiyatro Merkezi Salonu’nda “Bağımlılık Yapıcı Maddeler ve Bağımlılıkla Mücadele” konulu seminer verildi.

Mart ayında ise Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce, madde bağımlılığı konusunda başlatılan “Gülen Yüzler Projesi” kapsamında, Çameli Çok Programlı Lisesi Konferans Salonu’nda, okul idarecileri, öğrenci velileri ve lise son sınıf öğrencilerinin katıldığı toplam 250 kişiye, “Bağımlılık Yapıcı Maddeler ve Bağımlılıkla Mücadele” konulu seminer verildi.

Yine “Gülen Yüzler Projesi’ kapsamında, 8 Mart’ta, Denizli Şehit Öğretmen Yusuf Batur Endüstri ve Teknik Meslek Lisesi Toplantı Salonu’nda, okul idarecileri, rehber öğretmenler ve öğrenci velilerinin katıldığı toplam 150 kişiye yönelik “Bağımlılık Yapıcı Maddeler Ve Bağımlılıkla Mücadele” konulu seminer verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı