REKLAMI GEÇ

Denizli polisinden kaçakçılık operasyonları

Denizli polisinden kaçakçılık operasyonları

Denizli polisi kaçakçılara göz açtırmıyor. Kentte son bir haftada kilolarca tütün, onlarca sarma sigara ve tonlarca karışımlı akaryakıt ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2020 Pazartesi, 17:35

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, kent genelinde her türlü kaçakçılığı önlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, gerçekleştirdiği denetimler sırasında durumundan şüphelendiği bir araçta yaptığı aramda her biri biner litrelik bidonlar halinde bulunan 4 bin 500 litre karışımlı akaryakıt ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Makarona sarılmış tütünlerin yasaklanmasının ardından tütün satışı yapan iş yerlerine yönelik denetimlerini sıklaştıran ekipler, Çal’da bir iş yerinde 5 bin 40 kilogram açık tütün, 540 kıyılmış tütün ile doldurulmuş makaron, 200 bandrolü açılmış boş makoron ve 5 bin 266 gram bandrolü sökülmüş kıyılmış tütün ele geçirildi. Ekipler iş yeri sahibi hakkında işlem başlattı.

KOM ekipleri ayrıca son bur haftada gerçekleştirdiği uygulamalar sırasında durumundan şüphelendiği bir araçta yaptığı aramada, ruhsatsız tabanca ve 5 fişek ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi hakkında işlem yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı