REKLAMI GEÇ

Polisten büyük uyuşturucu operasyonu, 35 gözaltı, 19 tutuklama

Polisten büyük uyuşturucu operasyonu, 35 gözaltı, 19 tutuklama

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri operasyon üstüne operasyon düzenledi, zehir tacirlerine büyük darbe vurdu. Yapılan torba ev baskınlarında çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi, gözaltına alınan 35 zanlıdan 19’u tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Haziran 2017 Cuma, 09:17

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri zehir tacirlerine nefes aldırmıyor. Uyuşturucu satıcılarına yönelik kapsamlı bir çalışma başlatan polis, il genelinde torbacıları ve kullandıkları ikametleri tek tek belirledi.

Operasyon için düğmeye basan ekipler, tespit edilen torbacı evlerine şok baskınlar düzenledi. Bu baskınların yanı sıra durumlarından şüphelenilen araçlara yönelik de aramalar yapıldı.

ÇOK MİKTARDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ
Yapılan operasyonlarda 2 kilogram 165 gram esrar, 141 gram eroin, 12 gram metamfetamin, 9 gram afyon sakızı, 8 gram kokain, 60 adet sentetik ecza, 14 adet ecstasy hap, 2 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

35 GÖZALTI, 19 TUTUKLAMA
Yapılan baskınlarda uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 35 zanlı gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü’nde sorguları tamamlanan ve adliyeye sevk edilen zanlılardan 19’u tutuklanarak cezaevine gönderildi, diğer zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı