REKLAMI GEÇ

Pompalı tüfekli soyguncuyu veresiye defteri ile kovaladı

Pompalı tüfekli soyguncuyu veresiye defteri ile kovaladı

Pamukkale’nin Fatih Mahallesi’nde pompalı tüfekle marketi soymaya kalkan hırsız beklemediği bir karşılık aldı. Marketçi Musa Aycan, kendisine doğrultulan tüfeğe aldırmadan veresiye defteriyle karşı koyduğu soyguncuyu kaçırmayı başardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2017 Cumartesi, 17:21

İlginç hırsızlık girişimi Pamukkale’nin Fatih Mahallesi’nde yaşandı. 1940 sokak üzerinde bulunan Musa Aycan’a ait markete gelen iki kişiden biri elindeki pompalı tüfekle soygun yapmaya kalkıştı.

Soyguncu elindeki silahı market sahibine doğrulttu ve kasadaki paraları istedi. Bir anda karşısında eli silahlı soyguncuyu gören market sahibi Musa Aycan şok yaşadı, ne yapacağını bilemedi.

Üzerindeki şoku kısa sürede atlatan market sahibi Aycan, masanın üzerinde duran veresiye defterini alarak soyguncuya doğru savurdu. Beklemediği bir karşılık gören soyguncu neye uğradığını şaşırdı ve hızla marketten çıkarak kaçtı.Market sahibi elinde veresiye defteri ile soyguncunun peşine düştü.
KISA SÜREDE YAKALANDI
Market sahibi Musa Aycan, başarısız soygun girişimin ardından durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ve güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, kimliklerini belirlediği soyguncuları kısa sürede yakaladı.

Pompalı tüfekle soygun yapmaya kalkan iki zanlı gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı