REKLAMI GEÇ

Sırakapılar’daki kadın cinayeti zanlısı Dinar’da yakalanarak tutuklandı

Sırakapılar’daki kadın cinayeti zanlısı Dinar’da yakalanarak tutuklandı

Sırakapılar Mahallesi 1531 sokak üzerinde Derya Gündüz’ü (48) tabanca ile vurularak öldürdüğü iddiasıyla o tarihten bu yana aranan İ.A. Dinar’da saklandığı evde yakalandı. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mart 2017 Salı, 17:01

24 Şubat’ta Sırakapılar Mahallesi 1531 sokak üzerinde yürürken silahlı saldırıya uğraşan Derya Gündüz, olay yerinde hayatını kaybetmişti. Tabancayla yakın mesafeden vurularak öldürülen Derya Gündüz’ün katilini belirlemek için çalışma başlatan polis, kısa süre içinde sonuca ulaştı.

Olaydan kısa süre sonra katil zanlısı olarak İ.A.yı tespit eden polis, firari şüphelinin yakalanması için operasyonlarını yoğunlaştırdı.

Olay anından sonra izini kaybettiren katil zanlısının yerini tespit eden Denizli Emniyet Müdürlüğü Cinayet/Gasp Büro Amirliği ekipleri, zanlının Dinar’da saklandığı ikamete baskın düzenledi.

Operasyonda suç aleti tabancayla birlikte yakalanan İ.A. Denizli’ye getirildi. Emniyet Müdürlüğü’nde işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen cinayet zanlısı İ.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar

muhammet   -  Bağlantı 15 Mart 2017, 14:23

Tamam da sebebi neymiş niye öldürmüş kadıncağızı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı