REKLAMI GEÇ

Vahşi cinayetin katil zanlısı hastanede öldü

Vahşi cinayetin katil zanlısı hastanede öldü

Tavas’ta birlikte yaşadığı 52 yaşındaki Mustafa Gönen’i öldüren ve dilini, dudağını, kulağını kesen katil zanlısı Mehmet İnan (45) kaldırıldığı hastanede öldü. Jandarma tarafından kollarından vurularak yakalanan İnan’ın ölümünün yaralanmaya bağlı olmadığı açıklandı, cinayetten önce yüksek dozda uyuşturucu aldığı için hayatını kaybettiği öne sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Nisan 2017 Pazar, 10:37

Tavas’taki korkunç cinayetin ardından hastaneden de ölüm haberi geldi. Tavas’ın Karahisar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Mehmet İnan ile birlikte yaşadığı arkadaşı Mustafa Gönen arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıkmış, tartışmanın büyümesi üzerine cinnet getiren İnan, mutfaktan aldığı bıçakla Mustafa Gönen’i bıçaklayarak öldürmüştü.
Cinayetin ardından Gönen’in cesedine de zarar vermeyi sürdüren İnan makdülün kulağını, dilini ve dudağını da kesmiş, bu sırada Fatma Zeren’in ihbarıyla olay yerine gelen jandarma tarafından kollarından vurularak etkisiz hale getirilmişti.

HASTANEDE ÖLDÜ
Jandarmanın yaralı halde gözaltına aldığı İnan, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sabah saatlerinde İnan’ın öldüğü açıkladı. İnan’ın ölüm nedeninin yaralanmaya bağlı olmadığı, cinayetten önce yüksek dozda uyuşturucu aldığı ve bu nedenle hayatını kaybettiği öne sürüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı