REKLAMI GEÇ

Polisten silah tacirlerine darbe

Polisten silah tacirlerine darbe

Denizli polisi 3 ilde yaptığı operasyonda silah ticareti yapan bir şebekeyi çökertti. Denizli Afyon ve Uşak illerinde yapılan operasyonda 14 kişi gözaltına alınırken, şahısların ev ve iş yerlerinde ise adeta cephanelik ortaya çıktı.

/ DENİZLİHABER / 10 Şubat 2012 Cuma, 15:47

Denizli, Uşak ve Afyon’da silah ticareti yapan bir şebekenin olduğu ihbarını alan Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 14 şahsı teknik takibe aldı. Yapılan istihbarat ve araştırmalar sonucunda şebekenin silah temini ettiği ve bunları yasa dışı yollarla satmaya çalıştığını tespit eden Denizli polisi, Salı günü operasyona start verdi.  Denizli, Afyon ve Uşak illerinde yapılan eş zamanlı baskınlarda 14 şüpheli gözaltına alındı. Şahısların ev ve işyerlerinde yapılan aramada ise çok sayıda silah ele geçirildi.

Operasyonda 4 adet 7.65 çapında ruhsatsız tabanca, 1 adet bilye atar tabanca, 1 adet mavzer tüfeği, 7 adet av tüfeği, 3 adet satışı yasak olan MP5-K görünümlü otomatik kurusıkı tabanca,  2 adet satımı yasak toplu tüfek, 1945 adet farklı markalarda fişek, 118 adet şarjör, 4 adet silah namlusu, 1 adet MAB marka sökülmüş silah parçaları ve 1 adet polis kokartı ele geçirildi. Yapılan soruşturmanın ardından mahkemeye sevk edilen 3 zanlılardan 1’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı