REKLAMI GEÇ

Vatan Caddesi’de kaza: 4 yaralı

Vatan Caddesi’de kaza: 4 yaralı

Merkezefendi’nin Adalet Mahallesi’ndeki Vatan Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2015 Salı, 08:56

Son günlerde sıkça yaşanan trafik kazalarından birisi gece Adalet Mahallesi’nde meydana geldi. 20 AZN 48 plakalı otomobil ile 20 PK 588 plakalı otomobil, Vatan Caddesi kavşağında çarpıştı. Gecenin sessizliğini bozan gürültüyle dışarıya çıkanlar, kazayı gördü ve hemen 112 Acil Yardım ile itfaiyeyi aradı.

İtfaiye ekibi, 20 PK 588 plakalı otomobilde sıkışan Dilek Kocaköse’yi çıkarırken, kazada toplam dört kişi yaralandı. yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye götürüldü.

Kaza sonrası bir süre trafiğe kapalı kalan yol, kaza yapan araçların çekilmesiyle açıldı ve kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

 

Yorumlar

ANIL   -  Bağlantı 3 Haziran 2015, 09:05

Olsun varsın. Bizim kaykay pistimiz var. Bize birşeycik olmaz.

alican   -  Bağlantı 2 Haziran 2015, 19:40

buradaki kazada kavşak düzenlemesi yapılmış ışıklandırmalarda olmuştur vatan cd. üzeri her kavşakta aynı zamanda tabelada vardır. Hatalı olan şoförler tali yoldan gelirken durmuyor hız kesiyor dolayısıyla aşağıdan ve yukarıdan gelen araç hız kesmiyor

tarık   -  Bağlantı 2 Haziran 2015, 15:02

belediye yetkilileri bu bölgedeki bütün kavşakları hatta yolları yeniden düzenlemeleri lazım sürücü kusuru kadar yol ve kavşakların da yapımında kusurlar var bu ufacık bölgede kazasız gün geçmiyor.

mehmet   -  Bağlantı 2 Haziran 2015, 09:08

burda ki kaçıncı kaza aşağdan adamlar gözünü kapatıp son sürat geliyor esas radarı buraya koycan tolerasda vermiycen bascan cezayı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı