REKLAMI GEÇ

Denizli’de 1.039 kişi devlet memurluğundan çıkarıldı

Denizli’de 1.039 kişi devlet memurluğundan çıkarıldı

Kamunun her kesimini kapsayan 672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Denizli’de bin 39 kişi devlet memurluğundan atıldı. Daha önce Türk silahlı Kuvvetleri’nden atılan subay ve astsubayla birlikte bu sayı bin 76’ya ulaşıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Eylül 2016 Cuma, 15:29

Daha önce Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 15 Temmuz darbe girişimine katılan subay ve astsubaylarla ilgili yayımlanan kararnameden sonra, bu kez kamu kurum ve kuruluşlarını kapsayan bir kararname yayımlandı. 672 sayılı KHK ile terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan kamu kurumlarındaki çok sayıda çalışanın görevlerine son verildi.

pau-devlet-memurlugundan-cikarildi-anons

EN ÇOK BU KURUMLARDAN PERSONEL ATILDI
Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlanan 672 sayılı KHK Olağanüstü Hal Kapsamında Kamu Personeline İlişkin Alınan Tedbirlere Dair Kanun Hükmünde Kararname ile Denizli ‘de Milli Eğitim’den 729, İl Müftülüğü’nden 76, Pamukkale Üniversitesi’nden 56, İl Sağlık Müdürlüğü’nden 56, Emniyet Müdürlüğü’nden 40, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden 26 personel devlet memurluğundan atıldı.

DİĞER KAMU KURUMLARINDAN ATILANLAR
Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nden 2, SGK İl Müdürlüğü’nden 8, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden 2, Tapu Kadastro Müdürlüğü’nden 10, Türkiye Elektrik İletim A.Ş.’den 1, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü’nden 2, AFAD’dan 1, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden 5, Göç İdaresi’nden 3, Türkiye İstatistik Kurumu’ndan 1, Maliye’den 4, Gelir İdaresi’nden 11 personel devlet memurluğundan çıkarıldı.

VALİ YARDIMCILARI VE KAYMAKAMLAR DA VAR
KHK ile devlet memurluğundan çıkarılanlar arasında 4 vali yardımcısı ile 2 ilçe kaymakamı da bulunuyor.

en-fazla-ihrac-milli-egitim-de-anons

TUGAY VE JANDARMADAN 37 KİŞİ TSK’DAN ATILMIŞTI
Daha önce TSK ile ilgili yayımlanan KHK ile 11. Komando Tugayı’ndan 36 ve İl Jandarma Komutanlığı’ndan 1 olmak üzere, 37 subay ve astsubay ile uzman çavuş ordudan atılmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı