REKLAMI GEÇ

Şiddet uygulayan kocasını bıçakladı

Şiddet uygulayan kocasını bıçakladı

Pamukkale’nin Atalar Mahallesi’nde, karı-kocanın barışma buluşması kanlı bitti. Genç kadın, elinde çiçekle beklediği kocası şiddet uygulayınca bıçakladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2016 Pazartesi, 17:09

Olay, Yeni Camii arkasındaki bir kafeteryada meydana geldi. Z.S.A. ile H.A. bir süredir ayrı yaşıyordu. Genç çift bir yıllık evli olmasına rağmen, şiddetli geçimsizlik baş gösterdi. Bunun H.A.’nın eşine şiddet uygulamasından kaynaklandığı iddia edildi.

Kocasından şiddet gördüğü şikayeti üzerine Z.S.A’ya koruma uygulanmasına başlandı. Boşanma aşamasına gelmelerine rağmen genç kadın, eşine bir şans daha vermek istedi. Telefonla arayıp bir kafeteryada buluşmak üzere sözleştiler.

Yeni Camii arkasındaki kafeteryaya gelen Z.S.A. elinde çiçekle kocasını bekledi. Ancak H.A. buluşma yerini beğenmediğini söyleyince barışma buluşması yeniden kavgaya dönüştü. Sözlü tartışmanın sonrasında H.A. eşine şiddet uyguladı. Bunun üzerine Z.S.A. yanında taşıdığı çakı bıçağıyla kocasını yaraladı.

Hafif yaralanan H.A. ambulansla hastaneye götürülürken, Z.S.A. ise polis tarafından gözaltına alındı. Genç kadın, hastaneye götürülen eşini telefonla arayıp, “En sonunda istediğin oldu. Hoşuna gitti mi? Beni de gözaltına aldılar” diye tepki gösterdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı