REKLAMI GEÇ

FETÖ/PDY operasyonu şüphelilerinden 4’ü serbest

FETÖ/PDY operasyonu şüphelilerinden 4’ü serbest

Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) finansman sağladıkları öne sürülen iki kamu kuruluşuna düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 görevliden 4’ü, polisteki ifadelerinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2016 Çarşamba, 14:52

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)
İl Emniyet Müdürlüğü Kacakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, dün (salı) sabah saatlerinde, Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ile Denizli İl Gıda ve Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne eş zamanlı operasyon düzenledi.

denizli-ao-feto-operasyonu-anons

Operasyonlarda, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürü A.O.’nun yanı sıra Denizli Belediyesi’nde daha önce İmar Müdürlüğü yapan YİKOB’da mühendis olarak görevli N.D. ile birlikte M.K., M.B., L.Z., A.S., Y.Ç. ve M.B. gözaltına alınmıştı.

FETÖ/PDY’ye finansal destek sağladıkları ileri sürülen şüphelilerden A.O., M.B., Y.Ç. ve M.B. polisteki ifadelerinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Diğer 4 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı