REKLAMI GEÇ

Denizli’de kadın avukat ofisinde saldırıya uğradı, gasp edildi, barolardan tepki yağdı

Denizli’de kadın avukat ofisinde saldırıya uğradı, gasp edildi, barolardan tepki yağdı

Denizli’de bir kadın avukat ofisinde saldırıya uğradı. Telefonu gasp edilen ve şiddet gören avukat polise haber verdi. Saldırgan yakalandı ama serbest kaldı. Barolardan tepki geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ağustos 2022 Pazartesi, 22:17

Denizli Barosu’nun açıklamasına göre olay, bugün meydana geldi. İsmi açıklanmayan kadın avukat ofisinde bulunduğu sırada saldırgan içeriye girdi. Açıklamaya göre; avukat şiddete maruz kaldı. Tehdit alan avukatın telefonu da gasp edildi.

Mağdur avukatın haber vermesiyle polis olaya dahil oldu ve saldırgan gözaltına alındı. Ancak savcılıkta serbest bırakıldı.

Denizli Barosu’nun olayı aktardığı ve kınadığı mesajında saldırganın serbest bırakıldığını bildirdi. Saldırgan hakkında yeterli delil bulunmaması, kaçma şüphesinin olmaması nedeniyle savcılık tarafından salıverilmesi kararı verildi.
Olayın ardından Denizli ve Konya baroları açıklama yayımladı. Denizli Barosu’nun açıklamasında, “Bir şehirde avukatlar güven içinde değilse, kadınlar özgürce güven içinde yaşamıyorsa orası hiç kimse için güvenli değildir” denildi.

Yorumlar

Okan AKIN   -  Bağlantı 9 Ağustos 2022, 12:59

Haber oldukça ciddi ve kınanması gereken ve toplumsal tepki gösterilmesi gereken bir olay. Ayrıca olaya Baro tarafından da tepki gösterilmiş.

Ancak olay Denizli’nin neresinde olmuş, nasıl gelişmiş ve Avukat kim bu sorularının cevabı neden yok?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı