REKLAMI GEÇ

KCK operasyonu iki gözaltı

KCK operasyonu iki gözaltı

Türkiye genelinde aralarında Denizli’nin de olduğu 11 ilde KCK’ya yönelik operasyon düzenlendi.Denizli’de gözaltına alınan iki kişi İstanbul’a gönderildi.

/ DENİZLİHABER / 13 Şubat 2012 Pazartesi, 12:56

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, PKK terör örgütünün şehir yapılanması olduğu iddia edilen Kck’ya yönelik, çok sayıda polisin katılımıyla belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonlarda, örgüt yöneticilerinin de aralarında olduğu 16 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerle birlikte patlayıcı madde yapımında kullanılan malzemeler ile örgütsel dokümanlar da ele geçirildi. Yakalanan kişilerin, banka ATM’leri ve araçların yakılması, ses bombalı saldırı ve izinsiz yürüyüş düzenleme olaylarına karıştıkları bildirildi. İzmir’de 10, Batman’da 9, Adana’da 35, Diyarbakır’da 9, Van ve Hakkari’de 13, Gaziantep’te 10, Denizli’de 2, Muş’un Erentepe beldesinde ise 1 kişi gözaltına alındı. Ankara’da terör örgütü PKK’nın şehir yapılanma Kck’ya yönelik soruşturma kapsamında bazı Kesk Haberleri’ Kesk, Tüm Bel-Sen ve SES binaları ile bu sendikaların bazı üyelerinin ev ve iş yerlerinde arama yapılıyor.

DENİZLİ’DE GÖZALTINA ALINAN KCK ŞÜPHELİLERİ İSTANBUL’DA
İstanbul merkezli olarak, terör örgütü PKK’nın şehir yapılanması Kck’ya yönelik düzenlenen operasyonlar kapsamında Denizli’de 2 kişi gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Müdürlüğü ekipleri tarafından, PKK’nın şehir yapılanması Kck’ya yönelik düzenlenen operasyonlar Denizli’ye de sıçradı. Operasyon kapsamında Denizli’de Terörle Mücadele Şubesi Müdürlüğü ekipleri, bugün sabah saatlerinde Kck üyesi oldukları gerekçesiyle 2 kişiyi gözaltına aldı. İzmir’e götürülen 2 şüphelinin, uçakla İstanbul’a gönderileceği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı