REKLAMI GEÇ

Denizli’de kumar ve fuhuş baskınları

Denizli’de kumar ve fuhuş baskınları

Denizli’de kumar oynayan 8 ve fuhuş olayına karışan 4 kişiye toplam 29 bin 900 TL ceza kesti. Kentteki mekanları denetleyen ekipler, belgesiz masör ve sigortasız işçi çalıştıran, açıkta alkol satan, mekanda konsomatris çalıştıran iş yerleri hakkında işlem başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Haziran 2020 Pazartesi, 18:01

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü son bir haftada yapılan çalışmaların verilerini açıkladı. Çalışmalarda yakalama kararı bulunan 79 şüpheli yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından hakim karşısına çıkan şüphelilerden 45’i tutuklandı.
Ekipler son bir haftada kentte faaliyet yürüten 79 umuma açık eğlence ve istirahat mekanını denetledi.
Denetlemelerde, 2 iş yerinde kumar oynandığını tespit eden ekipler, iş yerleri içinde bulunan 8 kişiye kumar oynamaktan 25 bin 200 TL ve bir apartta fuhuş olayına karıştığı tespit edilen 3 kişiye 4 bin 700 TL ceza kesti.
Ayrıca, bir masaj salonunda çalışan 7 masözün belgesinin olmadığı, kimlik bildirimlerinin ve sigorta girişlerinin yapılmadığı, ayrıca 1 işçinin de sigorta ve kimlik bildiriminin yapılmadığı, 1 Tekel büfesinin açıktan alkol satışı yaptığı, 1 alkollü mekanda konsomatris çalıştırıldığı tespit edildi. Ekipler bu iş yerleri hakkında işlem başlatıldı.
Yapılan açıklamaya göre kentte son bir haftada 562 asayiş olayı gerçekleşti. Olaylara karıştığı belirlenen 307 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 4’ü cezaevine gönderildi.
Operasyonlarda, 3 av tüfeği, 2 ruhsatsız tabanca, çalıntı motosiklet, elektrikli bisiklet, 8 bisiklet, televizyon, 2 olta takımı, cep telefonu, 1 kilogram bakır kablo ve market gıda ürünleri ele geçirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı