REKLAMI GEÇ

Denizli’de motorlu kuryenin öldüğü trafik kazasında sürücüye 5 yıl hapis cezası

Denizli’de motorlu kuryenin öldüğü trafik kazasında sürücüye 5 yıl hapis cezası

Denizli’de, kullandığı otomobille 19 yaşındaki motosikletli kuryenin ölümüne neden olduğu gerekçesiyle yargılanan sanık 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2022 Salı, 13:38

Denizli 5. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, tutuklu otomobil sürücüsü M.K. ile taraf avukatları katıldı.

Esas hakkındaki mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, sanığın alkollü araç kullandığını, otomobille motorlu kuryeye çarptığını ve trafik kurallarını ihlal ettiğinin tespit edildiğini belirterek, M.K’nin bilinçli taksirle ölüme sebebiyet vermek” suçundan cezalandırılmasını talep etti.

Savunması alınan sanık, tahliye ve beraatini istedi.

Mahkeme heyeti, “bilinçli taksirle ölüme sebebiyet vermek” suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırdığı sanığın tutukluluğunun devamına hükmetti.

OLAY

Merkezefendi Caddesi’nde 16 Ocak’ta, M.K’nin (26) kullandığı otomobil önce Necati Yasin Batır’ın (19) yönetimindeki motosiklete daha sonra minibüse çarpmıştı. Sürücü Batır, yaşamını yitirmiş, minibüsteki bir kişi de hafif şekilde yaralanmış, kazanın ardından tutuklanan M.K, ilk duruşmada alkollü araç kullandığını kabul etmişti.

Yorumlar

Vildan Keskin   -  Bağlantı 11 Mayıs 2022, 12:29

Hem alkollu araba kullan, hem gencecik bir yaşamı sonlandır, üstüne üstlük birde toplu taşına aracına çarpıp bir çok yolcunun hayatını riske at sonuç 5 yıl hapis cezası al. Gerçekten bunun adı ADALET mi? O ebeveynlerin göşyaşı canları……

ALİ AKTURK   -  Bağlantı 10 Mayıs 2022, 22:54

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ MOTORLU KURYEYİ TRAFİK KAZASINDA ÖLDÜRECEK ALDIĞI CEZA 5 YIL!!BUNUN ADI ADALET OLACAK!! YAZIK…..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı