REKLAMI GEÇ

Denizli’de son 5 ayda yaşanan cinayetler kan dondurdu

Denizli’de son 5 ayda yaşanan cinayetler kan dondurdu

Denizli’de son 5 ayda gündeme oturan, duyanların içini sızlatan cinayetleri derledik. Eşini, çocuğunu, kuzenini ya da arkadaşını öldüren soğukkanlı zanlıların bazısı yakalanıp cezaevine girdi, bazısı da intihar etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Nisan 2020 Cuma, 15:32

Denizli’de Aralık ayından beri gerçekleşen cinayetlerden bazıları, öyküleri ve işleniş şekilleriyle adeta kan dondurdu. Hafızalara kazınan ve kan donduran o cinayetlerin arasında; tüm vicdanları sızlatan, 4 yaşındaki oğlunu boğarak öldüren anne, eşini baltayla öldürüp intihar eden koca, arkadaşını öldürüp, halıya sarıp gömmeye çalışırken yakalanan arkadaş da var. İşte Denizli’de son 5 ayda gündeme oturan, okuyanların kanını donduran o cinayetler…

ARKADAŞININ CESEDİNİ GÖMERKEN YAKALANDI

Zümrüt Mahallesinde 2 Aralık günü yaşanan olayda acil tıp teknisyeni 27 yaşındaki  Hamza D., tabancayla öldürdüğü 23 yaşındaki Sercan Yıldırım’ın cesedini köpek çiftliğine gömerken yakalandı. Olayla ilgili Hamza D. ile birlikte 4 kişi gözaltına alındı. İddiaya göre, gözaltına alınan şüphelilerle öldürülen Yıldırım’ın olaydan 2 gün önce gece saatlerinde köpek çiftliğinde alkol almak için buluştuğu, bu sırada henüz bilinmeyen bir nedenle aralarında çıkan tartışmanın ardından Hamza D. tarafından tabancayla öldürüldüğü ileri sürüldü.

Haberin detaylarını okumak için tıklayın:

https://www.denizlihaber.com/denizli/pamukkale/acil-tip-teknisyeni-ceset-gomerken-yakalandi/

EŞİNİ BALTAYLA ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nden bir gün önce, 7 Mart günü Sevindik’te 42 yaşındaki Ragıp Şuhaip Akın, tartıştığı eşi 36 yaşındaki Sultan Akın’ı baltayla öldürdü. Öfkeli koca ardından iple kendisini doğalgaz boruna asarak intihar etti. Anne babasından haber alamayan kızları polis yardımıyla girdiği evde anne ve babasını ölmüş halde gördü, sinir krizi geçirdi. Acılı kız, memleketleri Afyonkarahisar’da aynı mezarlıkta toprağa verilen anne babasının yan yana gömülmelerini istemedi. Çift farklı yerlere gömüldü.

Haberin detaylarını okumak için tıklayın:

https://www.denizlihaber.com/yasam/polis-adliye/sevindikteki-cinayet-ve-intiharda-kan-donduran-detaylar/

KUZENİNİ ÖLDÜRÜP CESEDİNİ YOL KENARINA ATTI

Özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 29 yaşındaki Öztürk Karaca, 11 Matta Gerzele Mahallesi’nde akşam saatlerinde göğsünden iki kurşunla vurulmuş olarak bulundu. Öncelikle Karaca’nın en son birlikte olduğu kişilerden yola çıkan polis, yaptığı araştırmada Süleyman T. ile Mustafa Ö.’yi gözaltına aldı. Yapılan soruşturmada Öztürk Karaca’nın dayısının oğlu olan Süleyman T. tarafından tabancayla vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Cinayetin nedenin ise ikili arasında çıkan tartışma sırasında küfürleşme sonucu yaşandığı ortaya çıktı.

Haberin detaylarını okumak için tıklayın:

https://www.denizlihaber.com/yasam/polis-adliye/kufurlestiler-oz-kuzenini-iki-kursunla-oldurdu/

4 YAŞINDAKİ OĞLUNU BOĞARAK ÖLDÜRDÜ, İFADESİ KAN DUNDURDU

7 Nisan günü Servergazi’de, basketbol antrenörü 30 yaşındaki Nagihan K., gece yazdığı yazıyı okuyamayan 4 yaşındaki oğlu Ali’yi boğarak öldürdü. Cani anne sabah polisi arayıp teslim oldu, Hatay’da astsubay olarak görev yapan baba İbrahim K. acı haberi görevdeyken aldı. Acılı baba annesinin öldürdüğü 4 yaşındaki oğlunu gözyaşları arasında toprağa verdi. İfadesinde oğlunu nasıl öldürdüğünü soğukkanlılıkla, “Ben bir kağıda Allah birdir, Muhammet onun elçisidir yazdım. Ali oğlum bunu okuyamadı. Onun boğazını sıktım. ‘Anne yapma’ diye yalvardı. Kurtulmak için kollarımı tırnaklarıyla çizdi. Allah’ı reddettiği için akşamdan öldürdüm. Oğlum kelime-i şahadet bile getirmeden öldü” şeklinde anlatan cani anne, cezaevine gönderildi.

Haberin detaylarını okumak için tıklayın:

https://www.denizlihaber.com/yasam/polis-adliye/annesi-tarafindan-oldurulen-ali-ile-ilgili-tek-soru-nasil-kiydin/

Yorumlar

Kadergirgin   -  Bağlantı 16 Ekim 2022, 17:16

4yasindski oğlunu boğarak öldürdü ve müebbet hapis cezası verildi adalet yerini buldu kötü bir ruha ve karaktere sahip bireyler mü
svettesi

Özge R. Akın   -  Bağlantı 23 Ocak 2021, 01:56

Orda üç kişinin daha fotoğrafı var ve yüzleri belli değil benim babamın yüzü niye belli anca yaptığınız yara deşmek geride kalanlar umrunuzdaymış gibi gösterilir ama bir gün haberlere çıkar sonra unutulur.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı