REKLAMI GEÇ

Uyuşturucudan öldü, cesedi 3 gün sonra bulundu

Uyuşturucudan öldü, cesedi 3 gün sonra bulundu

Pamukkale’nin Çamlaraltı Mahallesi’ndeki bir apartta 19 yaşındaki bir gencin cansız bedeni bulundu. Uyuşturucudan öldüğü öne sürülen gencin ölümüyle ilgili 19 kişi gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2017 Salı, 16:21

Olay, Pamukkale’nin Çamlaraltı Mahallesi’nde bir apartta meydana geldi. İddiaya göre bir grup genç apartta buluştu, uyuşturucu aldı.

Gençlerden biri önce ecstasy, ardından da bonzai aldı, daha sonra fenalaştı. Birlikte alkol aldığı diğer gençler korkarak aparttan kaçınca, genç hayatını kaybetti.

Aparttaki gencin cesedi 3 gün sonra bulundu, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis, gencin birlikte uyuşturucu kullandığı ileri sürülen 19 kişiyi gözaltına aldı.

Yorumlar

basicman   -  Bağlantı 10 Ocak 2017, 20:29

ihracat problemlerine kafa yorduğunuz kadar bu gençliğede kafa yorun.yarın diğer tarafta sorumlu olmayacağınızımı zannediyorsunuz.evet bize herkes düşman ama önce düşman içimizde…

basicman   -  Bağlantı 10 Ocak 2017, 20:26

Allah aşkına şu gençliğe bir el atın!her geçen gün çürüyen bir gençlik!kuru kuru cami kürsülerinden şu günah bu günah yaklaşmayın demekle olmuyor!çare nedir kafa yorun,sevgi,muhabbet,ilgi gösterin…bireysellik aldı başını yürüdü…sanayicinin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı