REKLAMI GEÇ

Yaşlı kadını dolandırdılar, şimdi cezaevindeler

Yaşlı kadını dolandırdılar, şimdi cezaevindeler

Acıpayam’da, kendisini savcı olarak tanıtıp 2 kadını dolandırdığı belirlenen 3 kişi yakalandı. Tutuklanan 3 kişinin 2 kadından 23 bin lira aldıkları belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ocak 2017 Cumartesi, 10:33

Acıpayam’da, yaşlı bir kadına telefonla arayan kişi, kendisini savcı olarak tanıtıp, “Banka hesabınızdan terör örgütüne para aktarılmış” diyerek, işlem yapıldığını söyledi ve para istedi. Korkuya kapılan ve arayan kişilere inanan yaşlı kadın, buluşma yerine giderek gelen kişiye 10 bin lira verdi.

Aradan birkaç gün geçtikten sonra yaşlı kadını bir kez daha arayıp para istediler. Bunun üzerine polise giden yaşlı kadın, durumu anlatıp şikayetçi oldu. Titiz bir çalışma yürüten polis ekipleri, şüphelileri kısa sürede belirledi ve kendisini savcı olarak tanıtan kişiyi yakaladı. Bu kişiyle bağlantılı olduğu belirlenen 2 kişi de bir araçla kaçmaya çalışırken yakalanıp, gözaltına alındı.

Soruşturmanın derinleştirilmesiyle birlikte aynı kişilerin bir hafta önce de Acıpayam’da bir başka kadından aynı yöntemle 13 bin lira aldıkları belirlendi.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen C.B., M.T. ve M.A. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı