REKLAMI GEÇ

İşadamı cinayetine geniş çaplı soruşturma

İşadamı cinayetine geniş çaplı soruşturma

Merkezefendi’nin Sümer Mahallesi’nde, otomobiliyle kırmızı ışıkta beklerken pompalı tüfekle vurularak öldürülen 59 yaşındaki işadamı İsa Mintaş’ın katil ya da katillerini bulmak için polis geniş çaplı soruşturma yürütüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Kasım 2015 Pazar, 15:48

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

Demir ticareti, galericilik ve inşaat müteahitliği yapan işadamı İsa Mintaş, dün akşam saat 21.00 sıralarında, Sümer Mahallesi 25’inci Cadde’deki trafik ışıklarında 20 V 2737 plakalı otomobiliyle beklerken, yanına yaklaşan başka bir otomobilden pompalı tüfekle 3 el ateş edilmiş, başından vurulan Mintaş’ın olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Mintaş’ın yaşamını yitirdiği silahlı saldırının ardından polis, olayı aydınlatmak için yoğun bir çalışma başlattı. Çevredeki işyerlerine ait güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis, 6 çocuğu bulunan Mintaş’ın neden ve kim tarafından öldürüldüğünü belirlemeye çalışıyor.

Öte yandan İsa Mintaş’ın oğlu Gökhan Mintaş, bugün Facebook hesabından yaptığı paylaşımda, “Canım babam ruhun şad olsun. Adalet er ya da geç tecelli edecektir. Hakkını helal et” ifadesine yer verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı