REKLAMI GEÇ

Denizlili Ceren Ünal Ankara’da evindeki ölümü şüpheli bulundu

Denizlili Ceren Ünal Ankara’da evindeki ölümü şüpheli bulundu

Denizlili 25 yaşındaki Ceren Ünal, 17 Eylül günü Ankara’da yaşadığı evinde ölü bulundu. Banyoda asılı bulunan genç kızın ölümü savcılık tarafından şüpheli bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada, Ünal’ın 2 arkadaşı gözaltına alındı, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Kızlarının şaibeli ölümü sonrasında hukuk mücadelesi başlatan acılı aile, adli tıptan gelecek sonucu bekliyor.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 8 Ekim 2021 Cuma, 11:37

Pamukkale Belediyesi Spor Kulübü Basketbol takımı eski sporcusu ve mekanikeri Emrullah Ünal’ın kızı Ceren Ünal (25), Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Ankara’da bir yayın evinde sekreter olarak çalışıyordu. Ceren, 17 Eylül günü Ankara‘da yaşadığı evinde ölü bulundu.

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Banyoda 1.5 metre yükseklikte asılı bulunan genç kızın ölümü savcılık tarafından şüpheli bulundu. Apartmanın güvenlik görevlisi ve komşuların ifadelerine göre, Ceren ölmeden önce apartmanda Ceren’in arkadaşı olduğu belirtilen bir kız ve bir erkek görüldü. Soruşturma başlatan savcılık apartmanda görülen ve iki arkadaşı gözaltına altı. İfadeleri alınan şüpheliler serbest bırakıldı.

ACILI BABA: KIZIMIN SIRTINDA MORLUKLAR TESPİT EDİLDİ
Savcılık, Ceren’in bedeninden kan ve tırnaklarından doku örnekleri de aldı. Baba Emrullah Ünal’ın Denizli Haber’e verdiği bilgilere göre de, kızı Ceren’in yüzünde ufak bir yara ve sırtında morluklar tespit edildi.

Kızının toprağa veren aile suç duyurusunda bulunarak kızlarının gerçek ölüm sebebinin ortaya çıkması için hukuk mücadelesi başlattı.

Aile önümüzdeki hafta Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek detaylı otopsi raporunu bekliyor.

KADINLAR AYDINLATILMASINI İSTİYOR
Medyada çok yer bulamayan olayın ardından bazı sivil toplum gurupları Ceren’in ölümünün aydınlatılmasını istedi. Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu öncülüğünde twitter’da #cerenünal etiketiyle kadınlar, olayın aydınlatılması için yetkililere seslendi. Kadınlar, cinayet mi yoksa başka bir nedeni mi olduğu konusunda olayın aydınlatılması istiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı