REKLAMI GEÇ

Denizlili çobanın engelli oğlu için bankaya para yatırmaya çalışırken dolandırıldı

Denizlili çobanın engelli oğlu için bankaya para yatırmaya çalışırken dolandırıldı

Denizli’de çobanlık yapan 74 yaşındaki Ömer Aslan, engelli oğlunun tedavisi için gittiği İstanbul’da tedavi ücretini yatırmaya çalıştığı sırada yardım istediği kişi tarafından dolandırıldı. Güvenlik kameralarından tespit edilen şüpheli polis ekiplerince yakalandı, çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2021 Cuma, 12:29

Alınan bilgiye göre olay, geçtiğimiz Temmuz ayında İstanbul’un Kadıköy ilçesinde yaşandı.

Denizli’de çobanlık yapan Ömer Aslan, engelli oğlunu tedavi ettirmek için İstanbul’a giderik oğlunu Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne getirdi. Hastane yönetiminin adama çocuğunun tedavi masrafını bankaya yatırması gerektiğini söylemesi üzerine Aslan, bin beş yüz lirayı banka şubesine götürdü.

Bunun üzerine banka görevlileri yaşlı adama paranın ATM’den yatırılması gerektiğini söyledi. Bankadan çıkan Ömer Aslan, banka önünde bekleyen bir kişiden kendisine yardım etmesini istedi.

Şüpheli, adamın elinden parayı aldı ve işlemin buradan yapılamayacağını söyledi. Aslan’ı bir internet kafeye getiren ve orada beklemesini söyleyen şüpheli, para ile birlikte ortadan kayboldu.

Parasının çalındığını fark eden Aslan, polis ekiplerine giderek şikayetçi oldu. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelinin Oğuzhan Y’nin olduğunu belirledi.

Polis ekiplerince gözaltına alınan ve çeşitli suçlardan kaydı olduğu öğrenilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorumlar

M. ALİ ÖZHAN   -  Bağlantı 10 Eylül 2021, 16:04

nasıl serbest kalabiliyor bu tür dolandırıcılar anlamıyorum,
zaten başka suçlardanda sabıkası varmış atın kardeşim bu tipleri içeri kim sana niye attın diyecek, güvenilecek kimse kalmadımı yaw memlkette bu nasıl vizdansızlık. Kahret Allahım bunları,

hasan   -  Bağlantı 10 Eylül 2021, 14:05

Ne güzel ya, resmen adamı dolandır mahkemeye çık, geçmişin suç dolu ve serbestsin…??:(

basicman   -  Bağlantı 10 Eylül 2021, 13:57

adalet sağlıyoruz diyorlar ya,nerde adalet?serbest bırakmak nedir?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı