REKLAMI GEÇ

Denizlili Gamze Esgicioğlu, Isparta’daki cinayette öldürüldü

Denizlili Gamze Esgicioğlu, Isparta’daki cinayette öldürüldü

Denizli’den Isparta’ya okul için giden ve 2019’da mezun olduktan sonra bu şehre yerleşen 23 yaşındaki Gamze Esgicioğlu, bu sabah kaldığı evde öldürülmüş olarak bulundu. Göğsünden bıçaklanan Gamze’nin öldürülmesiyle ilgili 4 erkek gözaltına alındı, birinin ifadesi ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2020 Salı, 17:22

Olay, Isparta’nın Anadolu Mahallesi’ndeki 4 katlı binanın 3’üncü katındaki dairede, saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Isparta gazetelerinden bomba32.com’un aktardığına göre;

Apart dairede kalan Gamze Esgicioğlu’nun bıçaklandığı ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Daireye giren ekipler, Esgicioğlu’nun cansız bedeniyle karşılaştı. Göğsünden bıçaklandığı belirlenen Gamze Esgicioğlu’nun cenazesi otopsi için morga konuldu.

EVE GECE YARISI GELEN 4 ERKEK GÖZALTINDA
Polis ekipleri, olay sırasında evde olan ve Gamze Esgicioğlu’nun sevgilisi olduğunu söyleyen bir kişinin de aralarında bulunduğu H.B., M.K., H.Y. ve İ.O.B. adlı erkek şüphelileri gözaltına aldı.

İFADESİ: KAN VE YARA GÖRMEDİM
Gözaltına alınan 4 şüpheliden birinin ilk ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli, olay yerinde polise verdiği ifadede, saat 02.30 sıralarında restoranda yemek yedikten sonra 4 arkadaş birlikte Gamze Esgicioğlu’nun evine geldiklerini söyledi.

Bir süre sonra karşı dairede kalan arkadaşlarının yanına gittiğini anlatan şüpheli, apart daireye döndüğünde Gamze’nin kendisine sarılarak, “Nefes alamıyorum” dediğini söyledi. Şüpheli, üzerinde herhangi bir yara izi ya da kan görmediğini öne sürdüğü Gamze’nin bunaldığını düşündüğünü kaydetti. Bir süre sonra da genç kadının yere yığıldığını söyleyen şüpheli, bunun üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdiklerini, ardından olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekiplerinin geldiğini anlattı.

ISPARTA’YA YERLEŞMİŞTİ
Öte yandan Gamze Esgicioğlu’nun, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Uluborlu Meslek Yüksekokulu (MYO) Bilgi Güvenliği Teknolojisi Bölümü’nden 2019 yılında mezun olduğu ve bu şehre yerleştiği öğrenildi.

Yorumlar

Bilal   -  Bağlantı 13 Ekim 2020, 18:15

Çıkaracaksanız adam gibi idam yasasına çıkarın kimse kimseye oyalama vakit kaybetmeye lüksü yoktur parlemantoda en çok milletvekili Akp ikinci chp 3 mhp birleşin çıksın gerekirse ayaklarına kadar gidin açık oturum olsun bu vahşice cinayetlere son

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı