REKLAMI GEÇ

Gri bültenle aranıyor

Gri bültenle aranıyor

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan aranan teröristler listesinde bir Denizlili de yer aldı. Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması üyesi olduğu iddia edilen N.A. gri bülten ile aranıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ekim 2015 Çarşamba, 18:22

İçişleri Bakanlığı, aranan teröristler listesini güncelledi. PKK ve IŞİD terör örgütleri başta olmak üzere bir çok yasa dışı örgüt yapılanması içinde yer aldığı iddia edilen kişilerin fotoğrafları ve kimlik bilgilerinin paylaşıldığı arananlar listesi, öncelik sıralamasına göre 5 ayrı kategoride sınıflandırıldı. Kırmızı, mavi, yeşil, turuncu ve gri olarak isimlendirilen aranan terörist listesinde bir de Denizlili bulunuyor.

FTÖ/PDY TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ OLMAKLA SUÇLANIYOR
Arananlar listesinin en alt kategorisi olan gri listede bir de Denizlili yer alıyor. 1966 Denizli doğumlu N.A. Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması üyesi olmakla suçlanıyor.

KONYA’DA AÇILAN DAVADA YAKALAMA EMRİ ÇIKARILDI
Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, Konya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan 7 tutuklu sanıklı davada yargılanan N.A. ile birlikte 17 kişi hakkında yakalama emri çıkarılmıştı.

Fethullahçı Terör Örgütü hakkında açılan en kapsamlı davada Denizlili N.A.nın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi yargılanıyor. Eski emniyet müdürleri ve iş adamlarının da aralarında bulunduğu zanlılara, “Terör örgütü kurma ve yönetme, ruhsatsız silah bulundurma ve taşıma, kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymak, dolandırıcılık yapmak, görevi kötüye kullanma, iftira, resmi belgede sahtecilik, özel hayatın gizliliğini ihlal etmek” gibi suçlamalar yöneltildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı