REKLAMI GEÇ

Şehit uzman çavuş Korucuk’ta toprağa verildi

Şehit uzman çavuş Korucuk’ta toprağa verildi

Diyabakır’da bölücü teröristlerin gerçekleştirdiği saldırıda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Özkan Bilgiç, son yolculuğuna uğurlandı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 25 Ağustos 2016 Perşembe, 18:43

Cenazesi Diyarbakır’dan uçakla getirilen şehit Jandarma Uzman Çavuş Özkan Bilgiç, için Pamukkale’nin Korucuk Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan, CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, CHP Milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, siyasi partilerin il başkanları, daire müdürleri, şehidin ailesi ve binlerce vatandaş katıldı.

denizli-sehit-ozkan-bilgic-son-yolculuguna-ugurlandi-2

OMUZLARDA TAŞINDI
Kısa bir süre önce “düğünün için geldiğinde tekrar görüşürüz” diye uğurlanan Özkan Bilgiç, baba ocağına bu kez tabut içinde getirildi. Şehidin annesi Fatma, babası Necip ve ağabeyi Halil Bilgiç, gözyaşlarına boğulurken, nişanlısı Ayşe’yi teselli etmek ise mümkün olmadı. Şehidin cenazesi, gözyaşları arasında evinden alındı ve omuzlarda taşınarak Korucuk Camii’ne getirildi.

denizli-sehit-ozkan-bilgic-son-yolculuguna-ugurlandi-1

Burada kılınan cenaze namazının ardından top arabasına konulan şehidin cenazesi, daha sonra Korucuk Mezarlığına götürülerek toprağa verildi.

denizli-sehit-ozkan-bilgic-son-yolculuguna-ugurlandi-anons

denizli-ozkan-bilgic-esi-ayse-gitme-diye-yalvardi-anons

denizli-ınce-yaralandi-sonra-sehit-dustu-ozkan-bilgic-anons

denizli-sehit-ozkan-bilgic-1-ekim-dugunu-vardi-anons

denizli-korucuk-sehit-ozkan-bilgic-evinde-yas-var-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı