REKLAMI GEÇ

Sürücüler hız ihlalinden vazgeçmiyor

Sürücüler hız ihlalinden vazgeçmiyor

Denizli’de sürücülerin en fazla ihlal ettiği trafik kurallarının başında hızlı araç kullanmak geliyor. Bunu kırmızı ışıkta geçme ihlalleri izliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ağustos 2016 Salı, 16:01

Denizli Emniyet Müdürlüğü trafik birimlerince, 15-21 Ağustos tarihleri arasındaki gerçekleştirilen denetimlerde 12 bin 79 araç kontrol edildi. Bu kontrollerde hız ve kırmızı ışık ihlali yapan, araçla seyir halindeyken cep telefonu ile konuşan, park etme yasağına uymayan, emniyet kemeri ve kask takmayan, alkollü, ehliyetsiz ve yetersiz ehliyet ile araç kullanan, filmli cam takılı olan, fazla yolcu taşıyan, arızalı takoraf ile taşımacılık yapan sürücülere ceza uygulandı.

KAZALARIN ADRESİ BURALAR OLDU
Öte yandan şehir merkezi ile Bölge Trafik Şubesi sorumluluk bölgesinde bir haftada 1’i ölümlü, 68’i yaralamalı, 60’ı maddi hasarlı olmak üzere 129 trafik kazası meydana geldi. Kazaların en çok meydana geldiği yerler olarak ise 29 Ekim Bulvarı, Acıpayam karayolu, İzmir Bulvarı ve Merkezefendi Caddesi dikkati çekti.

Yorumlar

cafer   -  Bağlantı 23 Ağustos 2016, 21:19

Arabalarin arka camlarindaki filimleri polis niye karisiyor onu anlamiyorum bu filimler avrupada serbest, trafigede olumsuz etkisi kesinlikle yoktur. eger trafige olumsuz etkiliyor olsaydi ozaman kapali kasa ticari araclarada ceza kesilmeli???

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı