REKLAMI GEÇ

Denizli’nin şehidi Ankara’da toprağa verildi

Denizli’nin şehidi Ankara’da toprağa verildi

Denizli’nin şehidi son yolculuğuna uğurlandı. Ankara Kocatepe Camisi’nde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve bakanların da katıldığı törenin ardından toprağa verilen Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu’nun babası Kamil Kabukçu, oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutuna tekerlekli sandalyeden baktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Aralık 2015 Çarşamba, 15:40

Ankara’da yaşıyordu. Üç kız çocuk babası olan 47 yaşındaki Ahmet Kabukçu, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı’ndan geçici görevle Diyarbakır’a gönderilmişti. Ancak, ailesinin, sevdiklerinin yanına bir daha dönemedi.

PKK’lı teröristlerin daha önce yola döşediği patlayıcıyı zırhlı aracın geçişi sırasında patlatmasıyla Denizlili Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu ile polis memurları Mustafa Nohut ve Nuri Yazanel şehit düştü.

Şehitlerin cenazeleri, Diyarbakır’daki törenin ardından toprağa verilecekleri illere gönderildi. Ahmet Kabukçu için Ankara’da tören düzenlendi. Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Denizli milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, şehidin babası Kamil Kabukçu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin babası 83 yaşındaki Kamil Kabukçu, tekerlekli sandalyeyle katılabildi. Acı haberi aldığında fenalaşan ve hastanede gördüğü tedavinin ardından sağlık ekibi eşliğinde ambulansa Ankara’ya gönderilen Kabukçu, oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutuna gözyaşlarıyla baktı.

Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu’nun cenazesi, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Şehitliği’nde toprağa verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı