REKLAMI GEÇ

Denizli’ye yarım kilogram uyuşturucu getirirken yakalandılar

Denizli’ye yarım kilogram uyuşturucu getirirken yakalandılar

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir’den Denizli’ye uyuşturucu madde getiren biri yabancı 2 şüpheliyi 502 gram metamfetamin maddesi ile yakaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Nisan 2019 Çarşamba, 15:01

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu maddelerle ilgili mücadelesini sürdürüyor. Ekipler son olarak İzmir’den Denizli’ye 502 gram metamfetamin maddesi getirip satmaya çalışan biri yabancı iki şüpheliyi yakaladı. İzmir Yolu’nda durdurulan şüphelilerin araçlarında yapılan aramada uyuşturucu madde 5 ayrı poşette ele geçirildi.

Ayrıca İzmir-Denizli Karayolu üzerinde ekipler tarafından risk analizine dayalı olarak yapılan çalışmada ise dur ikazına uymayarak kaçmaya çalışan bir araç yakalandı. Araçta yapılan aramada esrar maddesi ile ecstasy hap bulundu ve B.Ö isimli bir kişi gözaltına alındı. B.Ö’nün evinde yapılan aramada da satışa hazır halde paketler içinde uyuşturucu bulundu.

Diğer taraftan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli’de Nisan ayı içinde yapılan çalışmalarda ise toplamda 583 gram metamfetamin maddesi, 126 gram esrar maddesi, 50 gram eroin maddesi, 53 adet ecstasy hap, 54 adet sentetik ecza ve 18 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Uyuşturucu madde suçlarından 60 şüpheli hakkında yasal işlem yapılırken, uyuşturucu madde ticareti suçu kapsamında adli makamlara sevk edilen 15 şüphelinin 11’i çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı