REKLAMI GEÇ

DİLARA’NIN KEMİKLERİ SIZLAMAZ MI?

DİLARA’NIN KEMİKLERİ SIZLAMAZ MI?

Ölümünden sorumlu tutuldukları Dilara’nın ölümü ile ilgili bir açıklama yapma lüksü bile duymayan DDH, 1 yıl önce hizmete giren Çocuk Acil Servisi ile ilgili açılış töreni düzenledi. Törende yalnızca Vali Erkmen ve Başkan Zeybekci değil, Bakan Kavaf bile vardı ama gündemlerinde Dilara yoktu!

/ DENİZLİHABER / 26 Haziran 2010 Cumartesi, 17:59

9 yaşındaki Dilara Selek’in ani ölümü, Selek Ailesi’ni şok ederken, anne-baba çocuklarının ani ölümünden, Denizli Devlet Hastanesi doktorlarını sorumlu tutmuştu. Üç gün önce babası Ahmet Selek’in, intihar girişimi sayesinde önce Denizli, ardından ülke gündemine taşımayı başardığı 9 yaşındaki Dilara, Denizli Devlet Hastanesi yönetimi tarafından apar topar İzmir’e sevk edilmiş, ancak küçük kız yolda yaşamını yitirmişti.

Ailenin ihmal ve yanlış teşhis gibi nedenlerle suçladığı Denizli Devlet Hastanesi ile ilgili Valilik bir soruşturma açtığını duyurdu. Dilara ve hüzünlü hikayesi, yalnızca yerel değil ulusal medyada da haber oldu. Ancak Denizli Devlet Hastanesi, küçük kızın ölümü ile ilgili her hangi bir açıklama yapma lüksü bile duymadı.

9 yaşındaki Dilara çocuğun ölümü konusundaki sessizliği koruyan DDH yönetimi, geçen yıl Temmuz ayında hizmete giren Çocuk Acil Servisi’nin yeni binası için açılış töreni düzenledi. Törende ne Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, ne Denizli Valisi Yavuz Erkmen ne Ahmet Selek’in başına silah dayayıp DDH’ya çağırmasına rağmen gelmeyen Nihat Zeybekci ne de DDH yönetiminin gündeminde küçük Dilara vardı! Çocuk Acil Servisi, bir yıl sonra niçin düzenlendiği anlaşılmayan bir törenle sözde(!) hizmete girerken, o acil servisin doktorları tarafından konulan yanlış teşhis nedeniyle öldüğü iddia edilen bir başka çocuk, Dilara Selek’in dramı gazete sütunlarında kaldı…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı