REKLAMI GEÇ

Doktor ile Hastane Müdürü karakolluk oldu

Doktor ile Hastane Müdürü karakolluk oldu

Denizli Devlet Hastanesi Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği Müdürü Abdullah Tok ile göz doktoru Gökhan Deda’nın bir hastanın önünde tartıştıkları öne sürüldü. Deda’nın, hastasını muayene ederken odaya girip kendisine hakaret ettiğini iddia ettiği Müdür Tok ise suçlamayı kabul etmedi, “Bana saygısızlık yaptı” dedi. Taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu.

/ DENİZLİHABER / 21 Şubat 2014 Cuma, 10:17

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)
Devlet Hastanesi’ndeki doktor-yönetici tartışması salı günü oldu. Sabah yaşlı bir hastasını muayene ederken gelen Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği Müdürü Abdullah Tok’un kendisine hakaret ettiğini iddia eden göz doktoru Gökhan Deda, “Kendisi hakkında Çınar polis Merkezi’ne şikayetçi oldum” dedi. Tok’un hastasının yanında kendisine ‘kabadayıvari’ hareketlerde bulunduğunu öne süren göz doktoru Gökhan Deda, şöyle dedi:

“Yüksek ses tonuyla konuşmaya başladı. Hastam olduğunu, sonra görüşmemiz gerektiğini söyledim. Dinlemedi, devam edip, hakaretlerde bulundu. Doktor olarak o an yıkıldım. Hasta, hasta yakınları tarafından yaşanan şiddet olaylarından yılmışken, bu kez bir idari müdürün sözel şiddetine maruz kalmış oldum. Kendisi 2 gün önce hastane personeline gönderdiği yazıda tüm personelden hasta mahremiyetine katiyen uyulması uyarısında bulunmuştu. Ancak, buna ilk uymayan kendisi oldu. Hakkımı yargıda arayacağım.”

Kendisiyle daha önce görüşen göz doktorlarının personel yetersizliğinden söz ettiğini belirten Abdullah Tok ise, “Sorununun çözüldüğünü söylemek için doktorun yanına gittim. Konuyu kısaca aktaracakken üslupsuzca ve saygısızca yüksek sesle, ‘Dışarı çık’ uyarısı aldım. Doktorun, bir yöneticiye böylesi bir davranış sergilemesi çok yanlış. Kesinlikle doktora hakaret etmedim. Sonrasında ise, durumu daha dramatik hale sokmamak için odadan ayrılırken, o kişi tarafından hakarete uğradım. Ben de kendisinden şikayetçi oldum. Burada yapılmak istenen konunun provoke edilmesi, çarpıtılması hiç hoş olmadı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı