REKLAMI GEÇ

Dolandırıcıların yeni numarası

Dolandırıcıların yeni numarası

İncilipınar parkı’nda yaşlı adam, eşcinsellik numarasıyla yanına yaklaşan dolandırıcıların kurbanı oldu. Yaşlı adamın 200 lirasını alan dolandırıcılardan birisi yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Aralık 2014 Salı, 10:13

Sürekli taktik değiştiren, bazen asker arkadaşı, bazen polis, bazen savcı olan dolandırıcıların son numarası eşcinsellik. Özellikle yaşlı kişileri seçenlerdenbirisi “eşcinselim” diyerek yaklaşırken, yanındakiler de kendisini polis olarak tanıtıp kurbanın cüzdanından parasını alıyor.

Dolandırıcılar, bu yöntemi İncilipınar Parkı’nda uyguladı. Parkta oturan yaşlı adamın yanına gelen bir kişi, “ben eşcinselim ve seninle ilişkiye girmek istiyorum” dedi. Ardından da birlikte hareket ettiği iki kişi geldi ve kendilerini polis olarak tanıtıp,yaşlı adama “sen bu yaşta utanmıyor musun, çocuğun yaşındaki erkek çocukla ilişkiye giriyorsun” diyerek, kimliğini istedi. Yaşlı adam, kimliğini göstermek için cüzdanını çıkardığında, kendisini polis olarak tanıtan kişiler, içindeki 200 lirayı alarak kaçtı.

Şikayet üzerine yakalanan şüphelilerden birisi çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Diğer iki şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Yorumlar

ibo   -  Bağlantı 9 Aralık 2014, 13:24

hemen dalacak teze bulunca niye eşcinselim veya şuyum buyum deyince yelkenleri suya indiriyor insanların kendisinde kabahat kimlik cüzdanamı konur cebin ayrıyerinde olur adam ötöbüs kartını bile cüzdandan okutuyor işteBöyle olur herşey cüzdana konmaZ

Mert UZUN   -  Bağlantı 9 Aralık 2014, 11:25

Böyle şerefsizleri direk vuracaksın.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı