REKLAMI GEÇ

DTP’lilere vatandaş tepkisi

DTP’lilere vatandaş tepkisi

DTP’nin kapatılması konusuyla ilgili olarak parti binası önünde açıklama yapan partililere, vatandaşlardan tepki geldi. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı basın açıklamasında, vatandaşlar, DTP’lilere attıkları sloganlar ile tepki gösterdi.

/ DENİZLİHABER / 8 Aralık 2009 Salı, 17:56

Denizli’de DTP’nin kapatılması ve terörist başı Abdullah Öcalan’ın cezaevi koşulları ile ilgili olarak parti binasında basın açıklaması yapan DTP’li üyelere, vatandaşlardan tepki geldi. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı basın açıklamasında, çevik kuvvet ekipleri basın açıklamasının yapılacağı yeri çember altına alarak, güvenlik önlemlerini üst düzeye çıkartı.

Yaklaşık 20 partilinin katıldığı basın açıklamasında, DTP’nin kapatılması konusunda açıklamalarda bulunan DTP Denizli İl Başkanı Senay Eker, DTP’nin kapatılmasının olayları artıracağını ve hükümetin açılımı yapamadığını söyledi. Eker, açıklamasında Abdullah Öcalan’ın kaldığı yerin koşullarının düzeltilmesini istedi. İl Başkanı Eker’in açıklaması sırasında, yol kenarında bekleyen vatandaşlar da basın açıklaması yapan partililere attıkları slogan ile müdahale etti.

Polislerin vatandaşları zor sakinleştirdiği eylem, olaysız bir şekilde son bulurken, bazı vatandaşlar da iş yerlerinin camlarına Türk bayrağı astı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı