REKLAMI GEÇ

Duşa kabin ve lamba duyundan uyuşturucu çıktı

Duşa kabin ve lamba duyundan uyuşturucu çıktı

Denizli’de narkotik polisinin gerçekleştirdiği operasyonlarda, duşa kabin, lamba duyu ve cep telefonu kılıfından satışa hazır uyuşturucu çıktı. Son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 12 kişi gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2020 Pazartesi, 17:33

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri kent genelinde uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

Elde ettikleri istihbarat ve takibe aldıkları şüpheli kişilere yönelik operasyonlar düzenleyen ekipler son bir haftada 12 uyuşturucu şüphelisini yakaladı.

Uyuşturucu ticareti yapan şebekelerle bağlantılı olduğu belirlenen şüphelilerin evlerine yapılan operasyonlarda, uyuşturucu köpeğinin tepki verdiği duşa kabin altından, lamba duyuna ve cep telefonu kılıfına kadar çeşitli yerlerden satışa hazır uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ekipler ayrıca Denizli’de bir uyuşturucu şebekesini çökertti. Faaliyetleri deşifre edilen şebekeden son 6 ayda 36 şüpheli yakalandı, 22’si tutuklandı.

Son bir haftada yapılan operasyonlarda 375 gram eroin, 215 gram metamfetamin, 37 sentetik hap, 4 hassas terazi, 3 ruhsatsız tabanca ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 9 bin 60 TL para ele geçirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı