REKLAMI GEÇ

Yeni yunuslar suçluların kabusu olacak

Yeni yunuslar suçluların kabusu olacak

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayuş Bürosu’na bağlı hizmet veren motosikletli polis (yunus) ekipleri, yeni katılımlar ile daha da güçlendi. Eğitimlerini tamamlayan 13 yunus polisi törenle göreve başladı, gerçekleştirdikleri törenle göz kamaştırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Aralık 2019 Cuma, 14:59

Göreve yeni başlayan yunus polisleri için Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. 4 hafta süren eğitimlerini başarıyla tamamlayan 13 yunus polisi, burada gerçekleştirilen törenle sertifikalarını aldı. Törende ayrıca Emniyet Müdürlüğü’ne kazandırılan 4 yeni araç da teslim alındı.

YUNUS EKİPLERİNDEN GÖZ KAMAŞTIRAN GÖSTERİ
Göreve yeni başlayan pusun polisleri gerçekleştirdikleri gösteriler ile motosiklet üzerindeki hünerlerini sergiledi. Motosikletleri ile adeta bir bütün olan polisler, profesyonel sürücüleri aratmadı, akrobatlara has gösterileri büyük bir ustalıkla gerçekleştirdi.

YUNUSLAR GÜCÜNE GÜÇ KATTI
Tören ve gösteri sonrası açıklama yapan Denizli Emniyet Müdür Yardımcısı Kenan Han, önleyici kolluk hizmetlerinin daha etkili olması açısından personelin sayısı kadar becerilerinin de önemli olduğunu söyledi.

Han, “Meydana gelen olaylar ile vatandaşların ihbarlarına en hızlı bir şekilde müdahale etmek adına 13 yeni motosikletli polisimiz eğitimlerini tamamlayarak göreve başladı. Olay yerine daha hızlı intikal etmek adına motosikletli polislerimizin gücüne güç katmış olduk. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için tüm Denizli Emniyeti 7/24 görevi başındadır. Hayırlı olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı