REKLAMI GEÇ

Eğlence mekanında ağır yaralanan amigo hayatını kaybetti

Eğlence mekanında ağır yaralanan amigo hayatını kaybetti

Çamlaraltı Mahallesi’nde bulunan eğlence mekanında müşteri ile orkestrada görevli müzisyen arasında başlayan sözlü kavga, tabanca ve bıçağın kullanıldığı kavgaya dönüştü. Mutfağa taşan kavgada müzisyen yaralandı, mutfakta çalışan bir kişi göğsüne aldığı kurşun nedeniyle hayatını kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Aralık 2018 Pazar, 00:47

Çamlaraltı Mahallesi 6051 Sokak’taki restoranda müşteri R.A. ile müzisyen Seyhan D. arasında sözlü tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda Seyhan D. mutfağa gitti, müşteri de onu takip etti.

Kavga burada da devam etti. Müşteri R.A. belindeki silahı çıkardı, müzisyen Seyhan D. de kendini savunmak için mutfaktan bıçak aldı. R.A. tabancayla çevreye rastgele ateş açtı. Seyhan D. ayağından yaralanırken, mutfakta bulunan Denizlispor amigolarından Haydar Varan da göğsünden vuruldu.

Ağır yaralı olarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Haydar Varan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Bacağından yaralanan müzisyen Seyhan D’nin ise tedavisi sürüyor.

Olayın ardından eğlence mekanından kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı. Polisin takibi sonucu saldırgan R.A. Denizli-Antalya Karayolu Yüksektepe Kavşağı’nda polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı