REKLAMI GEÇ

Eğlence mekanındaki çatışmada hayatını kaybeden amigo misafir olarak gitmiş

Eğlence mekanındaki çatışmada hayatını kaybeden amigo misafir olarak gitmiş

Eğlence mekanında müşteri ile müzisyen arasında çıkan kavgada kurşunların hedefi olan ve hayatını kaybeden amigo Haydar Varan’ın, mekan sahiplerinin daveti üzerine gittiği ortaya çıktı. Sevilen bir esnaf ve koyu bir Denizlispor taraftarı olan Haydar Varan’ın hiç uğruna ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Aralık 2018 Pazar, 22:32

Dün gece geç saatlerde Çamlaraltı Mahallesi’nde bir eğlence mekanında müşteri ile müzisyen arasında küfürleşme nedeniyle başlayan tartışma silah ve bıçak kullanılan kavgaya dönüşmüş, müşterinin rastgele açtığı ateş sonucu mekanın mutfağında bulunan Haydar Varan hayatını kaybetmişti.

DETAYLAR YÜREK BURKTU
Eğlence mekanına müşteri olarak gelen R.A.nın silahından çıkan kurşunlardan biri müzisyen Seyhan D.nin bacağına, diğeri ise eğlence mekanının mutfağında bulunan Haydar Varan’ın sırtına isabet etti.
Eğlence mekanında bir kişinin ölümü, bir kişinin de yaralanmasına yol açan silahlı kavganın detayları yürek burktu. Çevresinde sevilen bir esnaf olan Haydar Varan’ın aynı zamanda çok sevilen bir Denizlispor aşığı olduğu ortaya çıktı. Denizlispor’un tribün liderlerinden biri olan Haydar Varan’ın uzun yıllardır mekanın et ihtiyacını karşıladığı öğrenildi.

KONUK OLARAK GELMİŞ
Eğlence mekanı sahiplerinin, sürekli iş yaptıkları Haydar Varan’ı mekana davet ettiği, dün gece de Varan’ın bu davete icabet ettiği ortaya çıktı. Restorana misafir olarak gelen Haydar Varan, yemek bölümünde masaya oturmak yerine, sürekli iç içe olduğu mutfak görevlileriyle bir arada olmak istediği, bu nedenle de mutfakta yemek yediği ortaya çıktı.

Müşteri ile müzisyen arasındaki kavgada serseri bir kurşunun hedefi olan Haydar Varan, eğlenmek için gittiği mekanda, hiç beklemediği bir anda hayatını kaybetti.

ÖĞLE VAKTİ TOPRAĞA VERİLECEK
Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Haydar Varan için Pazartesi günü öğle vakti Ulu Cami’de tören düzenlenecek. Müşteri-müzisyen kavgasında serseri bir kurşunun hedefi olan Amigo Haydar Varan kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı