REKLAMI GEÇ

Eğlence mekanındaki cinayette 4 gözaltı var

Eğlence mekanındaki cinayette 4 gözaltı var

Çamlaraltı Mahallesinde bulunan bir restoranda müşterilerle müzisyen arasında çıkan ve 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı silah ve bıçakların da kullanıldığı kavgaya ilişkin 4 kişi gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2018 Pazartesi, 10:06

DENİZLİ (AA)
Çamlaraltı Mahallesi 6051 Sokak’taki bir restoranda müzisyenlik yapan Seyhan D. (48) ile alkol alan müşteriler arasında sözlü tartışmanın ardından çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada açılan ateş sonucu restoranda misafir olarak bulunan Denizlispor amigolarından Haydar Varan’ın (51) ölümüne, müzisyen Seyhan D’nin de yaralanmasına ilişkin inceleme yapan polis ekipleri, çalışanları ve görgü tanıklarını ifadeleri için Kınıklı Polis Merkezine götürdü.

Müşterilerin müzisyenden darbuka çalmasını istemesi ile başlayan tartışmanın önce küfürleşmeye, ardından da kavgaya dönüşmesi üzerine Seyhan D’nin mutfaktan aldığı bıçakla kendini savunmaya çalıştığı, bu sırada Seyhan D’nin arkasından giden müşterilerden M.Ç. ve M.Ö’nün müzisyeni darbettiği, R.A’nın silahla ateş etmesi sonucu Haydar Varan ile Seyhan D’nin yaralandığı öğrenildi.

Olaya karıştıkları iddia edilen 7 kişiden T.G, Y.Y, A.A. ve M.D. gözaltına alınırken, 3 kişinin de arandığı bildirildi.

OLAY
Pamukkale’nin Çamlaraltı Mahallesi 6051 Sokak’taki bir restoranda müzisyenlik yapan Seyhan D. ile müşteriler arasında gece saatlerinde sözlü tartışmanın ardından çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada, mutfakta çalışan Denizlispor amigolarından Haydar Varan ile müzisyen Seyhan D. yaralanmıştı.

Ağır yaralı olarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Varan, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamış, bacağından yaralanan Seyhan D. ise aynı hastanede tedavi altına alınmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı